Mest populære produkterSe alle produkter

[ux_products columns=”5″ products=”6″ orderby=”sales”]

Stort udvalg af tilbehør til MacBook, iMac, iPhone & iPad

I forbindelse med vores mangeårige erfaring med reparation og support af MacBooks, iMacs, Mac minis, iPhones og iPads, har vi oplevet en stor efterspørgsel efter tilbehør af høj kvalitet til den rigtige pris. Det var i denne forbindelse, at vi lancerede vores webshop.

Her finder du et bredt udvalg af tilbehør, såsom kabler, hubs, adaptere, opladere, covers, sleeves og meget andet til MacBook, iMac, Mac mini, iPhone og iPad. Alle produkter er nøje udvalgt og testet til at modstå det – til tider – hårde liv som Apple-produkter bliver udsat for.

Billige Kabler og opladere til Mac

Det er ingen hemmelighed, at tilbehør til Apples produkter oftest koster en formue, men det behøver ikke at være sådan. I vores shop finder du nemlig originale MagSafe og USB-C strømforsyninger til nok markedets laveste priser.

Det samme gør sig gældende for originale kabler af alle typer – uanset om det er et simpelt Lightning kabel til en iPhone, USB-C opladerkabel til en MacBook eller et forlængerkabel til en MagSafe-oplader. Også her tilbyder vi et bredt udvalgt af de forskellige originale Apple kabler til en pris som adskiller sig væsentligt fra den almindelige elektronikbutik.

USB-C HUBS designet til din macbook

Apple har været så elskværdige kun at udstyre alle MacBooks efter 2016 med USB-C porte. Dette har givet mange brugere udfordringer i forbindelse med opgradering fra sin gamle MacBook til de nyere, idet de gamle forbindelser ikke længere kan tilsluttes direkte.

Men frygt ej. Der findes nemlig mange super lækre USB-C hubs, som giver dig mulighed for at kunne tilslutte alverdens forbindelser til din MacBook. Vi har alt fra små hubs, som blot skal bruges til få tilslutninger, til større løsninger, som går i et med designet på din MacBook og kan tilbyde en bred vifte af tilslutningsmuligheder.

Vi sender varer hele året rundt

Internettet lukker aldrig, hvilket også gør sig gældende for vores shop, som er åben hele året rundt – nat som dag. Alle produkter, som kan lægges i kurven, er naturligvis på lager og pakkes og sendes hver dag, mandag til søndag.

For dig betyder det, at du typisk vil modtage din ordre indenfor 1-2 dage efter bestilling. Alle ordre afgivet inden kl. 17.00 vil blive afsendt samme dag, mens ordre placeret efter kl. 17.00 vil blive afsendt den efterfølgende dag. Kun d. 24/12 og 31/12 afsendes der ikke varer fra shoppen.

Alle ordre sendes med GLS til levering på din privat- eller erhvervsadresse eller nærmeste GLS-Pakkeshop, som du selv kan vælge når du kommer til kassen.