Catalina macOS

Sådan får du Catalina på din Mac

Vil du gerne installere macOS Catalina 10.15 på din Mac, findes der flere måder du kan gøre det på. Apple har dog besværliggjort det ved at udfase styresystemet til download fra både App Store og sin hjemmeside.

Dette betyder, at du skal have selve installeren liggende på et eksternt medie, såsom et USB-stik, eller have en Mac som blev født omkring 2019 for at kunne hente Catalina via internet recovery funktionen.

Første udgivelsesdato: 7. oktober 2019 | macOS version: 10.15.xx

Lad os installere Catalina på din Mac

Har du ikke selv mod på at skulle finde macOS Catalina på en lyssky hjemmeside, står vi altid klar til at hjælpe. Vi hjælper hver dag flere Mac-brugere med reinstallation af originale og spam-fri macOS operativsystemer på deres MacBooks, iMacs og Mac mini.

Vores erfaring siger os, at det for de fleste kan være forbundet med en del besvær at skulle installere en ældre version af macOS på sin Mac. Både fordi Apple har gjort det tæt på umuligt at downloade ældre styresystemer, men også fordi installationsprocessen tit fejler grundet en datokonflikt i mellem styresystemet og Apples aktiveringsserver.

Catalina MacOS til mac
macOS Catalina 10.15 USB Installer

Køb Catalina som USB-Installer og gør det selv

Har du mod på selv at installere Catalina på din MacBook, iMac eller Mac mini kræver det først og fremmest, at din Mac er kompatibel med denne version af macOS. Dette kan du finde ud af ved at klikke på linket herunder. Derefter skal du være velkommen til at bestille en køreklar USB-installer hos os.

Ved at bestille et USB-stik hos os, tilbyder vi nemlig uden yderligere omkostninger at installere en ren version af macOS på dette. USB-stikket kan købes på vores værksted i Herlev eller du kan få det sendt med posten. Kontakt os for bestilling.

Se om din Mac er kompatibel Kontakt os