Sælg din Mac – Nemt, hurtigt & sikkert

Det har aldrig været lettere at sælge sin gamle eller nye MacBook eller iMac. Vælg blot din model herunder og udfyld formularen. Du vil derefter modtage et uforpligtende tilbud på din MacBook eller iMac indenfor 24 timer. På den måde slipper du for at diskutere med kræsne købere eller mødes på ubelejlige tidspunkter. Her foregår handlen trygt og sikkert og betalingen overføres direkte til din bankkonto indenfor 1-2 hverdage.

MacBook reparation
Sælg din Macbook
iMac Reparation
Sælg din iMac

Aldrig har det været lettere at sælge din MacBook eller iMac

Ofte stillede spørgsmål

Ja, vi køber også defekte MacBooks og iMacs. Dog er prisen naturligvis ikke den samme, som var computeren velfungerende.

Men er alternativet at smide sin Mac ud, er dette en nem og bæredygtig måde at få en skilling for sin gamle MacBook eller iMac.

Efter du har modtaget et uforpligtende tilbud på din MacBook eller iMac har du 7 dage til at fremsende den til os med den pakkelabel du modtager fra os. Alternativt kan du også indlevere din MacBook eller iMac direkte til os i Herlev – ligeledes indenfor 7 dage.

Betalingen vil fortsat ske til din bankkonto.

Såfremt du har oplyst alle informationer korrekt, så vil svaret være ja. Og du vil indenfor 1-2 hverdage efter modtagelse af din MacBook eller iMac få betalingen overført direkte til din bankkonto.

Viser det sig, at din MacBook eller iMac ikke lever op til den beskrivelse du har angivet ved modtagelse af det uforpligtende tilbud, vil vi kontakte dig med et revurderet tilbud.

Af sikkerhedsmæssige og regnskabstekniske årsager ligger vi ikke inde med kontanter til betaling af brugte eller nye MacBooks eller iMacs.

Alle betalinger vil derfor foregå direkte til din bankkonto.

Da alle tilbud er en individuel vurdering af computerens stand, alder og specifikationer har vi desværre ikke mulighed for at oplyse priser over telefonen. Derudover ønsker vi ikke misforståelser og dårlige oplevelser, hvorfor det altid er at foretrække med et skiftligt tilbud.

Vi kan naturligvis ikke tilbyde det samme som du kan få for din MacBook eller iMac på Den Blå Avis eller i en anden privat handel.

Dette skyldes bl.a., at vi ved et videresalg af din MacBook eller iMac skal yde 24 måneders reklamationsret overfor den nye ejer. Her skelner købeloven desværre ikke til, at der er tale om en brugt vare.

Derudover skal vi afregne moms af vores fortjeneste på en brugt MacBook eller iMac jf. brugtmomsordningen.

Når det så er sagt, så mener vi at vores tilbud altid er fair. Vi tilbyder en hurtig betaling og skal ikke mødes suspekte steder for at færdiggøre en handel eller belaste dig med beskeder efter vi har købt din nye eller brugte MacBook eller iMac.

Udfyld blot formularen og sælg din Mac til os allerede i dag.

Derfor sælger folk sin Mac til os

  • Det er nemt og hurtigt.
  • Man får et konkret og uforpligtende tilbud.
  • Betalingen går direkte ind på sin bankkonto.
  • Man får en god pris for din MacBook eller iMac.
  • Det er en miljøvenlig løsning og sin Mac sikres nyt liv.
  • Man slipper for at bøvle med useriøse købere på DBA.
  • Vi sørger for at det gamle indhold bliver slettet på sikker vis.
  • I stedet for at smide sin gamle Mac ud, kan man få penge for den.