Erhvervsaftale hos Macreparation.dk

Med en erhvervsaftale på reparation af jeres Apple-produkter, herunder MacBooks, iMacs, Mac mini’er, iPhones og iPads, hos os, er i sikret et højt serviceniveau, effektive arbejdsgange, en pålidelig samarbejdspartner og bedre priser. Med knap 10 års erfaring med reparation og support af Apples produkter er jeres enheder i trygge hænder hos os – til gavn for jeres virksomhed og medarbejdere.

Ved at samle alle reparationer hos os, har i det fulde overblik over jeres sager og jeres medarbejdere skal altså ikke ud og lede efter en reparatør når uheldet er ude. Dertil kommer spørgsmålet om datasikkerhed, som vi i Macreparation.dk tager meget alvorligt og har helt klare retningslinjer for hvordan vi og vores medarbejdere skal håndtere.

Vi ved også hvor vigtigt det er for medarbejderen, at han eller hun ikke skal undvære sin enhed længere tid end højst nødvendigt. Derfor bestræber vi os altid på at holde reparationstiden på et minimum – typisk mindre end 24 timer.

Derudover tilbyder vi månedlig fakturering – også til det offentlige med EAN-nummer – således vi minimere antallet af enkeltstående posteringer hver gang en medarbejder har fået udført en reparation hos en tilfældig reparatør.

Vil du høre mere om hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed? Kontakt os allerede i dag. Udfyld formularen, send os en mail på info@macreparation.dk eller ring til os på 71741737.

Opret en erhvervsaftale i dag

  Derfor vælger virksomheder os som Apple-reparatør

  Genbrug af gamle Apple produkter

  Lad os købe jeres gamle Apple-produkter

  Vores samarbejde med erhvervslivet og det offentlige er ikke begrænset til reparation, support og servicering af Apples produkter. Vi hjælper også jeres virksomhed af med gamle eller totalskadede enheder.

  Jeres gamle produkter vil i stort omfang blive genbrugt i andre sammenhæng – til sammensætning af “nye” produkter eller reparation af defekte enheder. Harddiske og gammel data vil naturligvis blive destrueret på forsvarlig vis. Det samme gør sig gældende for gamle batterier og øvrigt elektronik affald, som jeres gamle produkter måtte afføde. I kan derfor roligt bryste jer af en bæredygtig profil.

  Skal vi også hjælpe jer af med jeres gamle Apple-produkter, kontakt os endelig på info@macreparation.dk eller ring til os på 71 74 17 37, og lad os tage en snak om hvad vi kan gøre for netop jeres virksomhed.