Reparation af iPad 10 Generation hos Macreparation.dk

iPad 10 Generation Reparation

Har du brug for en iPad 10 Generation reparation eller er der noget du ikke kan finde ud af? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har knap 10 års erfaring med reparation af iPads, hvorfor vi godt tør kalde os selv for nørder på området.

Længere nede finder du vores prisliste på de typiske reparationer vi udfører på iPad 10 Generation. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål du ikke finder svar på her på siden.

Hos os skal du ikke undvære din iPad til reparation i flere dage. Vi kan reparere din iPad indenfor blot 24 timer, bruger kun originale reservedele og giver naturligvis 2 års garanti på alle reparationer.

Priser på typiske reparationer

Få et uforpligtende tilbud

Er den iPad 10 Generation reparation, service eller supportopgave du søger ikke på prislisten, så skal du naturligvis være hjertelig velkommen til at sende os en forespørgsel.

Udfyld formularen herunder, så sørger vi for at du indenfor 24 timer modtager et tilbud på den ønskede reparation af din iPad 10 Generation.

  Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

  Reparation af iPad 10 Generation

  Reparation af en iPad 10 Generation er ofte nødvendig på grund af en knust skærm. Skærmen er den vigtigste del af en iPad 10 Generation og gør den til en af de mest elegante tablets, men samtidig også en af de mest sårbare. Derfor udfører vi dagligt mange skærmreparationer på alle generationer af iPads.

  Udover skærmreparationer udfører vi også andre reparationer, såsom reparation af defekte kameraer, knækkede hovedtelefonstik og iPads, der ikke længere vil oplade.

  Kun originale reservedele

  Vi bruger kun originale reservedele til at sikre, at dit produkt opfylder Apples standarder for din iPad 10 generation. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af reparationen, og derfor tager vi os god tid til at udføre reparationen ordentligt. Vi undlader ikke skruer og tæthedspakninger for at fremskynde reparationen, men vægter godt håndværk og kvalitet højt.

  Vi kan ikke reparere din iPad 10 Generation på et par timer, da skærmen sidder limet fast og skal have lov til at hærde i flere timer inden udlevering. Vi garanterer derimod, at alle reparationer udføres inden for 24 timer, såfremt de nødvendige reservedele er på lager.

  Priserne gælder for følgende modeller:
  • iPad 10 Generation WiFi 64GB
  • iPad 10 Generation WiFi 256GB
  • iPad 10 Generation WiFi + Cellular 64GB
  • iPad 10 Generation WiFi + Cellular 256GB
  Modelnummer på iPad 10 Generation:
  • A2696
  • A2757
  • A2777