reparation af iPad Pro 12,9" 6 generation

iPad Pro 12,9″ (Gen 6) Reparation

Har du brug for en iPad Pro 12,9″ (Gen 6) reparation eller er der noget du ikke kan finde ud af? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har knap 10 års erfaring med reparation af iPads, hvorfor vi godt tør kalde os selv for nørder på området.

Længere nede finder du vores prisliste på de typiske reparationer vi udfører på iPad Pro 12,9″ (Gen 6). Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål du ikke finder svar på her på siden.

Hos os skal du ikke undvære din iPad Pro 12,9″ (Gen 6) til reparation i flere dage. Vi kan reparere din iPad indenfor blot 24 timer, bruger kun originale reservedele og giver naturligvis 2 års garanti på alle reparationer.

Priser på typiske reparationer

Få et uforpligtende tilbud

Er den iPad Pro 12,9″ (Gen 6) reparation, service eller supportopgave du søger ikke på prislisten, så skal du naturligvis være hjertelig velkommen til at sende os en forespørgsel.

Udfyld formularen herunder, så sørger vi for at du indenfor 24 timer modtager et tilbud på den ønskede reparation af din iPad Pro 12,9″ (Gen 6).

  Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

  Reparation af iPad Pro 12,9″ (Gen 6)

  Vi kommer nok ikke udenom, at den mest typiske iPad Pro 12,9″ (Gen 6) reparation er et skift af skærmen. Det er da også skærmen, som gør en iPad Pro 12,9″ (Gen 6) til en af de lækreste tablets, men samtidig også en af de mest skrøbelige. Netop derfor udfører vi hver dage mange skærmreparationer på alle generationer af iPads.

  En defekt iPad skærm er dog ikke det eneste vi ser til reparation. Også kameraer der ikke længere virker, knækkede jackstik i indgangen til hovedtelefoner og iPads der ikke længere vil oplade ses også hyppigt på vores værksted til en kærlig omgang.

  Kun originale reservedele

  Vi bruger udelukkende originale reservedele for at sikre, at dit produkt lever 100% op til den standard, som Apple har sat til din iPad Pro 12,9″ (Gen 6). Vi undlader ikke skruer og tæthedspakninger for at en reparation skal udføres hurtigt, men vægter godt håndværk og god kvalitet højere.

  Dette er også årsagen til, at vi ikke kan reparere din iPad Pro 12,9″ (Gen 6) på et par timer, da vi simpelthen ikke mener, at dette vil være forsvarligt i forhold til reparationens udførelse. Skærmen på en iPad Pro 12,9″ (Gen 6) sidder limet fast, hvorfor denne skal have lov til at hærde i nogle timer inden udlevering. Vi garanter dog, at alle reparationer udføres indenfor blot 24 timer.

  Reparation af iPad Pro 12,9″ (Gen 6)

  Når det kommer til reparation af iPad Pro 12,9″ (Gen 6), er udskiftning af skærmen den mest almindelige reparation. Det er skærmen, der gør iiPad Pro 12,9″ (Gen 6) til en af de mest populære tablets, men samtidig også en af de mest sårbare. Derfor udfører vi dagligt flere skærmreparationer på alle generationer af iPads, herunder iPad Pro 12,9″ (Gen 6).

  Vi ser dog ikke kun defekte skærme til reparation, men også kameraer, der ikke længere virker, knækkede jackstik til hovedtelefoner og iPads, der ikke vil oplade, er hyppige problemer, som vi ser på vores værksted.

  Kun originale reservedele

  Vi bruger udelukkende originale reservedele for at sikre, at dit produkt lever op til den standard, som Apple har sat for iPad Pro 12,9″ (Gen 6). Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så vi bruger også skruer og tæthedspakninger, der tager tid at sætte på, men som sikrer, at reparationen er af høj kvalitet.

  Derfor tager en reparation hos os ikke kun et par timer, da vi vil sikre, at alle reparationer udføres forsvarligt og af høj kvalitet. Skærmen på en iPad Pro 12,9″ (Gen 6) sidder limet fast, og derfor skal den hærde i nogle timer, før du kan modtage din enhed igen. Vi garanterer dog, at alle reparationer udføres inden for 24 timer, såfremt reservedelene er på lager.

  Priserne gælder for følgende modeller:
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi 128GB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi 256GB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi 512GB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi 1TB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi 2TB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi + Cellular 128GB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi + Cellular 256GB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi + Cellular 512GB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi + Cellular 1TB
  • iPad Pro 12,9″ (Gen 6) WiFi + Cellular 2TB
  Modelnummer på iPad Pro 12,9″ (Gen 6):
  • A2436
  • A2764
  • A2437
  • A2766