iPhone 5S reparation

iPhone 5S Reparation

Har du brug for en iPhone 5S reparation eller er der noget du ikke kan finde ud af? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har knap 10 års erfaring med reparation af iPhones, hvorfor vi godt tør kalde os selv for nørder på området.

Længere nede finder du vores prisliste på de typiske reparationer vi udfører på iPhone 5S. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål du ikke finder svar på her på siden.

Hos os skal du ikke undvære din iPhone 5S til reparation i flere dage. Vi har oftest din iPhone på benene igen indenfor blot få timer og i mange tilfælde kan du blot nyde en kop kaffe i vores lounge mens din iPhone bliver repareret.

Priser på typiske reparationer

Få et uforpligtende tilbud

Er den iPhone 5S reparation, service eller supportopgave du søger ikke på prislisten, så skal du naturligvis være hjertelig velkommen til at sende os en forespørgsel.

Udfyld formularen herunder, så sørger vi for at du indenfor 24 timer modtager et tilbud på den ønskede reparation af din iPhone 5S.

  Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

  Reparation af iPhone 5S

  Vi kommer nok ikke udenom, at den typiske iPhone 5S reparation er et skærmskift. Det er da også skærmen, som gør en iPhone 5S til en af verdens lækreste smartphones, men samtidig også en af de mest skrøbelige. Netop derfor udfører vi hver dage mange skærmreparationer på alle iPhones.

  Dog er skærmene ikke det eneste vi udskifter på iPhones – også batterier skiftes i stor stil! Oftest ser vi ikke iPhones have været på markedet i meget længere end 10-12 måneder, før de første brugere melder om forringet batterilevetid. Dog er dette problem hurtigt løst med et nyt batteri, som oftest kan gøres for relativt få penge på din iPhone 5S.

  Hos os behøver du ikke at skulle undvære din iPhone 5S i flere dage. De typiske iPhone reparationer, såsom udskiftning af skærm, batteri, bagcover, kamera, ladeport, højtaler og mikrofon er klaret på blot få timer.

  Forskellen på Original & Grade A+

  Hos os har du to valgmuligheder, når skærmen på din iPhone 5S skal skiftes. Dette er valget mellem en original Apple skærm og en billigere Grade A+ skærm. Alle øvrige reparationer udføres udelukkende med originale reservedele.

  Den originale skærm kræver ingen yderligere introduktion, idet det er præcis den samme skærm som din iPhone er født med fra Apple. Grade A+ skærmen, som er det billigere alternativ har dog en kvalitetsforskel.

  En Grade A+ skærm har oftest en anden type glas, som ikke er hærdet i samme grad, en mere blålig tone i sin farvegengivelse og en lavere lysstyrke. Derudover forekommer det ofte, at touch-følsomheden kan være en smule mindre sensitiv.

  Priserne gælder for følgende modeller:
  • iPhone 5S 16GB
  • iPhone 5S 32GB
  • iPhone 5S 64GB
  Modelnummer på iPhone 5S:
  • A1453
  • A1457
  • A1518
  • A1528
  • A1530
  • A1533