reparation af iPad Air 5 generation

iPad Air 5 Reparation

Har du brug for en iPad Air 5 reparation eller er der noget du ikke kan finde ud af? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har knap 10 års erfaring med reparation af iPads, hvorfor vi godt tør kalde os selv for nørder på området.

Længere nede finder du vores prisliste på de typiske reparationer vi udfører på iPad Air 5. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål du ikke finder svar på her på siden.

Hos os skal du ikke undvære din iPad Air 5 til reparation i flere dage. Vi kan reparere din iPad indenfor blot 24 timer, bruger kun originale reservedele og giver naturligvis 2 års garanti på alle reparationer.

Priser på typiske reparationer

Få et uforpligtende tilbud

Er den iPad Air 5 reparation, service eller supportopgave du søger ikke på prislisten, så skal du naturligvis være hjertelig velkommen til at sende os en forespørgsel.

Udfyld formularen herunder, så sørger vi for at du indenfor 24 timer modtager et tilbud på den ønskede reparation af din iPad.

  Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

  Reparation af iPad Air 5

  Reparation af iPad Air 5 er en hyppigt udført service på vores værksted. Den mest almindelige reparation er en skærmudskiftning, da skærmen på iPad Air 5 er en af dens mest udsatte komponenter, og samtidig dens mest skrøbelige.

  Vi udfører også reparationer på andre defekter, såsom kameraer der ikke længere fungerer, knækkede jackstik og iPads, der ikke oplader. Vi er en virksomhed, der udelukkende bruger originale reservedele for at sikre, at din iPad Air 5 lever op til Apples standarder.

  Kun originale reservedele

  Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, så vi vægter godt håndværk og originale reservedele højere end en hurtig reparation. Det betyder, at selvom det tager lidt længere tid at udføre reparationen, vil din iPad Air 5 fungere perfekt, når den er afleveret tilbage til dig.

  Vi vil ikke risikere at ødelægge kvaliteten af vores arbejde ved at tage genveje og forsøge at afslutte reparationen på et par timer. Skærmen på iPad Air 5 er limet fast, og vi lader den hærde i flere timer, før vi overdrager enheden til dig. Men vi kan garantere, at alle reparationer vil blive udført inden for 24 timer, såfremt reservedelene er på lager.
   

  Priserne gælder for følgende modeller:
  • iPad Air 5 WiFi 64GB
  • iPad Air 5 WiFi 256GB
  • iPad Air 5 WiFi + Cellular 64GB
  • iPad Air 5 WiFi + Cellular 256GB
  Modelnummer på iPad Air 5:
  • A2588
  • A2589
  • A2591