MacBook Pro 13 Touch Bar reparation

MacBook Pro 13″ Touch Bar Reparation

Skal du bruge en MacBook Pro 13″ Touch Bar reparation, trænger den til en opgradering eller har du brug for hjælp til MacOS? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har knap 10 års erfaring med reparation af MacBooks, hvorfor vi godt tør kalde os selv for nørder på området.

Længere nede finder du vores prisliste på de mest typiske reparationer, opgraderinger og supportopgaver for MacBook Pro 13″ Touch Bar. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål du ikke finder svar på her på siden.

Priser på typiske reparationer

Få et uforpligtende tilbud

Er den MacBook Pro 13″ Touch Bar reparation, service eller supportopgave du søger ikke på prislisten, så skal du naturligvis være hjertelig velkommen til at sende os en forespørgsel.

Udfylde formularen herunder, så sørger vi for at du indenfor 24 timer modtager et uforpligtende tilbud på den ønskede reparation eller opgradering af din MacBook Pro 13″ Touch Bar.

Husk at oplyse serienummeret, da priserne på reservedele kan variere fra model til model.

Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

Reparation af MacBook Pro 13″ Touch Bar

Har du smadret skærmen på din MacBook Pro 13″ Touch Bar, virker tasterne på dit tastatur ikke, holder dit batteri ikke mere end et par timer eller har du måske hældt en halv flaske cola i ud over maskinen? Så lad os hjælpe dig med at få din MacBook på højkant igen.

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en ny MacBook, hvorfor vi hver dag hjælper mange kunder med udskiftning af diverse dele i forbindelse med store og små skader.

Det samme gør sig gældende for opgradering af MacBooks, som måske ikke længere har lagringsplads nok til dine behov eller måske brug for et løft i hastigheden. Her giver det god mening at investere i en større SSD eller udskifte dit bundkort til et kraftigere med flere RAM, bedre grafikkort eller hurtigere processor. Dette vil oftest være billigere end at kaste penge efter en ny MacBook.

Support af MacBook Pro 13″ Touch Bar

Har du brug for hjælp til installation af software, opsætning af mail, reinstallation af MacOS eller vil du gerne blive klogere på hvordan du kører den optimale cloud-løsning, så hjælper vi dig også gerne med dette.

Vi yder support til en fast lav timepris, som også klæder dig på til fremadrettet at kunne løse eventuelle problemstillinger. Det er vigtigt for os, at vores support ikke kun er en god forretning for os, men også for dig.

Priserne gælder for følgende modeller:
  • MacBook Pro 13″ 2.9GHz Core i5 (Late 2016)
  • MacBook Pro 13″ 3.1GHz Core i5 (Late 2016)
  • MacBook Pro 13″ 3.3GHz Core i7 (Late 2016)
  • MacBook Pro 13″ 3.1GHz Core i5 (Mid 2017)
  • MacBook Pro 13″ 3.3GHz Core i5 (Mid 2017)
  • MacBook Pro 13″ 3.5GHz Core i7 (Mid 2017)
  • MacBook Pro 13″ 2.3GHz Core i5 (Mid 2018)
  • MacBook Pro 13″ 2.7GHz Core i7 (Mid 2018)
  • MacBook Pro 13″ 2.4GHz Core i5 (Early 2019)
  • MacBook Pro 13″ 2.8GHz Core i7 (Early 2019)