iPad Air 4. Generation reparation

iPad Air 4 Reparation

Har du brug for en iPad Air 4 reparation eller er der noget du ikke kan finde ud af? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi har knap 10 års erfaring med reparation af iPads, hvorfor vi godt tør kalde os selv for nørder på området.

Længere nede finder du vores prisliste på de typiske reparationer vi udfører på iPad Air 4. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål du ikke finder svar på her på siden.

Hos os skal du ikke undvære din iPad Air 4 til reparation i flere dage. Vi kan reparere din iPad indenfor blot 24 timer, bruger kun originale reservedele og giver naturligvis 2 års garanti på alle reparationer.

Priser på typiske reparationer

Få et uforpligtende tilbud

Er den iPad Air 4 reparation, service eller supportopgave du søger ikke på prislisten, så skal du naturligvis være hjertelig velkommen til at sende os en forespørgsel.

Udfyld formularen herunder, så sørger vi for at du indenfor 24 timer modtager et tilbud på den ønskede reparation af din iPad.

  Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

  Reparation af iPad Air 4

  Vi kommer nok ikke udenom, at den mest typiske iPad Air 4 reparation er et skift af skærmen. Det er da også skærmen, som gør en iPad Air 4 til en af de lækreste tablets, men samtidig også en af de mest skrøbelige. Netop derfor udfører vi hver dage mange skærmreparationer på alle generationer af iPads.

  En defekt iPad Air 4 skærm er dog ikke det eneste vi ser til reparation. Også kameraer der ikke længere virker, knækkede jackstik i indgangen til hovedtelefoner og iPads der ikke længere vil oplade ses også hyppigt på vores værksted til en kærlig omgang.

  Kun originale reservedele

  Vi bruger udelukkende originale reservedele for at sikre, at dit produkt lever 100% op til den standard, som Apple har sat til din iPad Air 4. Vi undlader ikke skruer og tæthedspakninger for at en reparation skal udføres hurtigt, men vægter godt håndværk og god kvalitet højere.

  Dette er også årsagen til, at vi ikke kan reparere din iPad Air 4 på et par timer, da vi simpelthen ikke mener, at dette vil være forsvarligt i forhold til reparationens udførelse. Skærmen på en iPad Air 4 sidder limet fast, hvorfor denne skal have lov til at hærde i nogle timer inden udlevering. Vi garanter dog, at alle reparationer udføres indenfor blot 24 timer.

  Priserne gælder for følgende modeller:
  • iPad Air 4 WiFi 64GB
  • iPad Air 4 WiFi 256GB
  • iPad Air 4 WiFi + Cellular 64GB
  • iPad Air 4 WiFi + Cellular 256GB
  Modelnummer på iPad Air 4:
  • A2072
  • A2315
  • A2324
  • A2325