iPad reparation & support

Er skærmen gået i stykker på din iPad, virker kameraet ikke længere, kan du ikke få lyden til at virke med hovedtelefoner, vil den ikke gå på nettet eller skal du bruge en helt anden iPad reparation? Så er du landet det helt rigtige sted. Vi udfører stort set alle reparationer af iPads.

Vi bruger udelukkende originale reservedele når vi reparerer din iPad og har knap 10 års erfaring i faget, hvorfor din iPad altid er i trygge hænder hos os. Alle iPad reparationer er udført indenfor 24 timer og vi kvitterer naturligvis med 2 års garanti på alle reparationer.

Klik på din iPad herunder for at se priser på reparationer. Finder du ikke din model i oversigten eller har du spørgsmål til en reparation eller supportopgave, skal du altid være velkomme til at kontakte os.

iPad reparation

VÆLG DIN IPAD HERUNDER FOR AT SE PRISER PÅ REPARATIONER

iPad Pro Reparation

iPad Pro 12.9" 5. Generation reparation
iPad Pro 12.9 (Gen. 5)
iPad Pro 12,9" (Gen 4) reparation
iPad Pro 12.9 (Gen. 4)
iPad Pro 12,9" (Gen 3) reparation
iPad Pro 12.9 (Gen. 3)
iPad Pro 12,9" (Gen 2) reparation
iPad Pro 12.9 (Gen. 2)
iPad Pro 12,9" (Gen 1) reparation
iPad Pro 12.9 (Gen. 1)
iPad Pro 11" 3. Generation reparation
iPad Pro 11 (Gen. 3)
iPad Pro 11" 2 Generation reparation
iPad Pro 11 (Gen. 2)
iPad Pro 11" reparation
iPad Pro 11 (Gen. 1)
iPad Pro 10,5 reparation
iPad Pro 10.5
iPad Pro 9,7" reparation
iPad Pro 9.7

iPad Air Reparation

iPad Air 4. Generation reparation
iPad Air 4
iPad Air 3 reparation
iPad Air 3
iPad Air 2 reparation
iPad Air 2
iPad Air reparation
iPad Air

iPad Reparation

iPad 9. Generation reparation
iPad 9. Generation
iPad 8 generation reparation
iPad 8. Generation
iPad 7 generation reparation
iPad 7. Generation
iPad 6 generation reparation
iPad 6. Generation
iPad 5 Generation reparation
iPad 5. Generation
iPad 4 reparation
iPad 4
iPad 3 reparation
iPad 3
iPad 2 reparation
iPad 2

iPad mini Reparation

iPad mini 6. Generation reparation
iPad mini 6
iPad mini 5 reparation
iPad mini 5
iPad mini 4 reparation
iPad mini 4
iPad mini 3 reparation
iPad mini 3
iPad mini 2 reparation
iPad mini 2
iPad mini 1 reparation
iPad mini

Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

Typisk iPad reparation

Vi kommer nok ikke udenom, at den mest typiske iPad reparation er et skift af skærmen. Det er da også skærmen, som gør en iPad til en af verdens lækreste tablets, men samtidig også en af de mest skrøbelige. Netop derfor udfører vi hver dage mange skærmreparationer på iPads.

En defekt iPad skærm er dog ikke det eneste vi ser til reparation. Også kameraer der ikke længere virker, knækkede jackstik i indgangen til hovedtelefoner og iPads der ikke længere vil oplade ses også hyppigt på vores værksted til en kærlig omgang.

Klik på din model ovenfor, for at se en fuld prisliste på den pågældende model. Kan du ikke finde den reparation du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Hjælp til din iPad

Står du over for at skulle udskifte din iPad til en nyere eller større model eller måske bare en med mere plads? Vi hjælper gerne med at overflytte data fra din gamle iPad til din nye. Vi sikrer dit indhold på iCloud, flytter indholdet til din nye iPad og sørger for at denne fremover automatisk synkroniserer alt med “skyen”, så du altid er sikker på at have dit indhold – uanset hvad der måtte ske med din nye iPad.

Derudover hjælper vi også gerne med helt almindelig support til opsætning af mail, synkronisering på tværs af enheder, opdatering af iOS og hvad der ellers måtte opstå af udfordringer i forbindelse med at eje en iPad.

Originale reservedele til din iPad

En iPad kommer vi ikke udenom er det lækreste produkt i sin kategori, og netop derfor synes vi det vil være synd at gå på kompromis med kvaliteten af reservedele og håndværk når det kommer til en reparation.

Derfor bruger vi udelukkende originale reservedele for at sikre, at dit produkt lever 100% op til den standard, som Apple har sat til produktet. Vi undlader ikke skruer og tæthedspakninger for at en reparation skal udføres hurtigt, men vægter godt håndværk og god kvalitet højere.

Dette er også årsagen til, at vi ikke reparerer en iPad på et par timer, da vi simpelthen ikke mener, at dette vil være forsvarligt i forhold til reparationens udførelse. Skærmen på en iPad sidder limet fast, hvorfor denne skal have lov til at hærde i nogle timer inden udlevering.

Reparationstid på din iPad

Hos os behøver du ikke at skulle undvære din iPad i flere dage. Alle reparationer af din iPad er klaret indenfor 24 timer, hvilket med andre ord betyder: kom forbi med din iPad til reparation i dag, og du kan afhente din igen i morgen – så god som ny.

Har du øvrige spørgsmål til en reparation af din iPad skal du altid være velkommen til at kontakte os. Vores telefon er åben på hverdage fra 09.00 – 18.00 og lørdage 10.00 – 16.00, mens vi mere eller mindre altid sidder klar på mail til at besvare henvendelser.