Uforpligtende tilbud på reparation af din MacBook iMac iPhone eller iPad

Har du problemer med din Macbook, iMac, iPhone eller iPad?

Har du været uheldig at ødelægge skærmen på din MacBook, spilt kaffe i tastaturet, løber dit batteri hurtigt tør strøm eller er din iMac blevet  ekstrem langsom? Så er du landet det helt rigtige sted. Med 10 års erfaring i reparation og support af Apples produkter kan du trygt overlade dit kæreste eje til os.

Vi ved hvor stor en rolle dit Apple-produkt spiller i hverdagen, hvorfor vi altid bestræber os på at levere en lynhurtig service. I mange tilfælde betyder dette, at vi kan have din enhed klar igen på under 24 timer. Er det mere uklart hvad din Mac fejler og skal der en større fejlfinding til, modtager du et konkret tilbud på reparationen inden for blot 24 timer.

Vi benytter os naturligvis altid af originale reservedele, hvorfor vi også uden at tøve kan give 2 års garanti på alle reparationer. Vi går aldrig på kompromis med vores håndværk fordi vi mener, at dit Apple produkt kun fortjener det bedste! 

Få et uforpligtende tilbud

Vi sidder altid klar til at give et uforpligtende tilbud på reparation, opgradering eller support af din MacBook, iMac, iPhone eller iPad. Udfyld formularen herunder og vi vender retur inden for 24 timer.

  Reparation og support af MacBook, iMac, iPhone & iPad

  Vi tilbyder reparation og support af de fleste Apple-produkter. Vælg din model herunder for at læse mere.

  MacBook Pro reparation
  MacBook Reparation
  iMac Reparation
  iMac Reparation
  iPhone reparation
  iPhone Reparation
  iPad reparation
  iPad Reparation

  Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder