iPhone 13 pro SKÆRMREPARATION

Har du smadret skærmen på din iPhone 13 Pro, og er du træt af at få glasskår i fingrene, eller gider du bare ikke kigge på en revnet skærm længere? Så lad os udføre en skærmreparation på din iPhone 13 Pro – det er både nemt og hurtigt.

Når du indleverer din iPhone 13 Pro til skærmreparation på vores værksted, har du to valgmuligheder. Du kan vælge den originale skærm fra Apple eller et billigere alternativ, i form af en Grade A+ skærm. Forskellen på de to kan du læse længere nede.

Se priser på skærmreparation Find os
iPhone 13 Pro skærmreparation

Hos os er din iPhone 13 Pro i trygge hænder

iPhone 13 Pro reparation

Hvad er forskellen på ‘Original’ og ‘Grade A+’?

Den originale skærm vi tilbyder er naturligvis som det antydes den ægte vare – altså skærmen som din iPhone 13 Pro er født med. Der er derfor ingen forskel på skærmens farve, berøringsfølsomhed eller andet.

Grade A+ skærmen er derimod produceret af en anden skærmproducent end Apples. Du vil derfor opleve et andet udtryk i farverne, og en berøringsfølsomhed som til tider kan virke en smule langsommere. Prisen er til gengæld væsentligt lavere og du har stadig 2 års garanti.

Nyd en kop kaffe mens din iPhone repareres

Vi ved hvor afhængig man kan være af sin iPhone, hvorfor vi forstår, at man ikke kan undvære den i flere dage. De fleste skærmreparationer udføres derfor med det samme, hvilket betyder, at du er velkommen til at nyde en kop kaffe i vores lounge mens du venter.

Vi laver også andet end skærmreparationer

Foruden udskiftning af defekte skærme, udfører vi også reparation og udskiftning af batteri, højtaler, ladestik, mikrofon og bagcover. Derudover er vi også behjælpelig med support.