Opgradering af iMac med en lynhurtig SSD

Er du træt af hastigheden på din nye eller gamle iMac, så er der nyt liv at hente i en lynhurtig SSD. Selv iMacs frem til 2019 kommer fra Apple med en almindelig mekanisk og sløv harddisk, hvorfor en opgradering til SSD er relevant for alle modeller og årgange.

Er din iMac langsom?

Det er på ingen måde en ukendt fejlbeskrivelse. Apple producerer stadig den dag i dag iMacs med almindelige mekaniske sløve harddiske, på trods af at MacBooks ikke er født med andet end SSD siden sidst i 2012. Dog giver Apple dig muligheden for at få monteret en SSD fra fabrikken, hvis du bestiller din iMac direkte fra Apple.com – prisen taler vi dog ikke om(!)…

Der er derfor store penge at spare ved at lade sådan nogen som os gøre det for dig uden at bryde garantien på din iMac. Prisen er også en helt anden, hvilket også gør sig gældende for brugeroplevelsen, som er noget helt andet end en langsom harddisk.

Gør din iMac lynnhurtig med en SSD?

En mekanisk harddisk har den ulempe, at den ret hurtigt bliver slidt og mister ydeevne. Derudover er læse og skrive-hastigheden ikke god nok til mange af nutidens opgaver, hvor simple opgaver, som blot at åbne et billede eller skrive en mail kan blive en lang fornøjelse, for ikke at tale om bare det at tænde din iMac, som godt kan tage adskillige minutter.

Dette er netop en af grundende til, at opgradering til SSD er blevet så stor en succes, da man for relativt få penge får en helt ny maskine ud af sin iMac. Da en SSD er flash-baseret og ikke mekanisk opnår man en læse og -skrivehastighed som er en helt anden verden end hvad du er vant til.

Lad os opgradere harddisken i din iMac

Er du interesseret i at høre mulighederne for opgradering af din iMac med en SSD, kan du med fordel lade os stå for opgaven. Typisk kan vi have din iMac klar og lynhurtig igen indenfor blot 24 til 48 timer. Skriv til os på info@macreparation.dk eller ring 71 74 17 37.

Opgradering af langsom iMac med en lynhurtig SSD

Opgradering af harddisk til SSD i iMac

Vælg din iMac herunder for at se priser på opgradering af hardisken på netop din model.

iMac Late 2009 – 2012
iMac 2007 – 2009