Reparation af blæser i MacBook

Kører blæserne fra tid til anden eller konsekvent på højtryk i din MacBook, bliver din MacBook meget varm eller lyder der en irriterende raslen den ene eller begge blæsere i din MacBook? Så kunne din MacBook Pro eller MacBook Air måske meget vel trænge til en reparation af sin blæser.

Klikker blæseren i din macbook?

Udsender blæseren i din MacBook en højst irriterende klik-lyd eller raslen, så snart blæseren begynder at tage lidt omdrejninger? Så er det med stor sandsynlighed kuglelejet i blæseren der er stået af eller i hvert fald godt på vej til det. I dette tilfæde vil det være en god ide med en reparation af di blæser i din MacBook – ikke kun fordi det er irriterende at høre på, men også fordi din MacBook har brug for maksimal køling.

Kan din MacBook ikke komme af med varmen?

Kan du høre at blæseren i din MacBook kører på fuld skrue uanset om du blot skriver i et simpelt Word-dokument eller sidder med tung billedebehandling, så vil du med stor sandsynlighed også opleve at temperaturen på din MacBook er i den varme ende. Dette kan du typisk mærke på aluminiummet over den øverste række af taster, da bundkort, køleelementer og blæsere sidder lige nedeunder.

Ved at udføre en simpel test på din MacBook, kan den i visse tilfælde fortælle dig om blæseren trænger til en udskiftning. Hvis du blot slukker din MacBook og derefter tænder den igen, mens du straks holder ‘Option‘ + ‘D‘-tasterne nede indtil der kommer en roterende globus frem. Kort efter skal du oprette forbindelse til et WiFi, hvorefter systemet kan påbegynde en simpel diagnosticering af hardwaren – herunder blæserne. Det er dog ikke altid, at e defekt blæser vil vise sig i testen.

Lad os udskifte din blæser i din MacBook

Er du i tvivl om blæserne i din MacBook trænger til udskiftning eller kan du høre at de rasler meget højlydt, skal du være velkommen forbi vores værksted i Herlev. Vi kan typisk udskifte din blæser indenfor blot 1-2 hverdage.

Reparation af blæser i MacBook Pro