Reparation af skærm på MacBook

Har du tabt din MacBook eller lukket skærmen ned på en hård genstand, så kunne du meget vel stå overfor en reparation af skærmen på din MacBook. Hos Macreparation.dk tilbyder vi netop reparation af skærm på MacBook, uanset om det er en MacBook Pro, Air eller helt almindelig MacBook.

Udskiftning af skærm på MacBook

Vi kommer ikke udenom, at skærmen er noget af det der gør en MacBook til en af de lækreste bærbare computere på markedet, men samtidig også en af de mest skrøbelige. Oftest går skærmen i stykker hvis den bliver tabt og får et slag eller hvis man får lukket skærmen ned over et headset eller opladerstik, som måtte ligge ovenpå tastaturet.

Dermed revner LCD-panelet, hvilket kan se drabeligt ud ved første øjekast, med både sorte pletter og regnbuefarver over det hele. Det er i en sådan situation at skærmen skal udskiftes på din MacBook. Desværre kan dette godt være en bekostelig reparation, da det er hele “låget” der skal skiftes – altså alurammen, LCD-panelet og hængsel.

Kan i ikke skifte glasset alene?

Desværre er det kun de “gamle” MacBook Pro modeller, hvor det var muligt kun at skifte glasset. Dengang limede man nemlig ikke LCD-panel og glas sammen, hvorfor reparationen også er betydeligt billigere på disse modeller. Dog skal de siges, at hvis LCD-panelet også er defekt kommer man heller ikke her udenom, at skulle skifte hele skærmen.

Vælg en lettere brugt skærm og spar penge 

Skal skærmen skiftes på din MacBook Pro, MacBook Air eller MacBook 12″, så kan der være mange penge at spare ved at vælge en brugt skærm fremfor en helt ny.

I forbindelse med vores køb af brugte og defekte MacBooks har vi løbende et lager af brugte reservedele. I forhold til udskiftning af skærmen på din MacBook med en brugt skærm kan dette betyde, at skærmen kan have lettere kosmetiske brugsspor, men altså stadig virker 100%. Til gengæld kan du spare mange penge!

Reparation af skærm på MacBook Pro