Reparation af trackpad på MacBook

Uanset om glasoverfladen på dit trackpad er knust, om det lever sit eget liv og trykker på sig selv eller slet ikke reagerer længere, så kan vi hjælpe med en reparation af trackpad på din MacBook. Uden denne funktion er en MacBook for de flestes vedkomne ret ubrugelig, hvorfor vi oftest udfører reparationen indenfor blot 1-2 hverdage.

Virker dit trackpad ikke som det skal?

Oplever du en eller flere af nedenstående fejl på dit trackpad på din MacBook Pro eller MacBook Air, betyder det typisk at dette skal udskiftes eller repareres:

  • Trackpad reagerer delvist ikke.
  • Trackpad reagerer slet ikke.
  • Trackpad tager ikke imod tryk med musen.
  • Trackpad lever sit eget liv og musen flytter sig selv.

Der kan være mange årsager til at du oplever en af ovenstående fejl, men typisk ser vi, at folk har “vasket” sin MacBook af med en fugtig klud, hvorefter noget af denne væske har lagt sig ind i selve trackpad mellem touchpanel og glasoverflade. Dette kan skabe store forstyrrelser, men kan løses ved at udskifte dit trackpad.

Trackpads med glasoverflade

Trackpad på MacBooks er i en klasse for sig selv og et punkt hvor andre producenter virkelig har svært ved at hamle på med Apple. Desværre er det også et ret skrøbeligt punkt på MacBooks, da det er opbygget lidt som man kender det fra en iPhone, hvor man har et touchpanel med en glasoverflade. Og som med alt glas, kan dette let smadre.

Under trackpad ligger batteriet, som også kan give lidt udfordringer. Ofte ser vi nemlig hvordan trackpads pludselig har løftet sig fra alurammen (topcase) og i visse tilfælde med et knækket trackpad til følge. Dette er forårsaget af batteriet som begynder at svulme op og dermed presser på trackpad indefra.

Lad os skifte trackpad på din MacBook

Hos Macreparation.dk behøver du ikke undvære din MacBook Pro eller MacBook Air til reparation af trackpad i længere tid end højst nødvendigt. Vi kan typisk udskifte dit trackpad på 1-2 hverdage.

Reparation af trackpad på MacBook Pro