Ventura macOS

Sådan får du Ventura på din Mac

Vil du gerne installere macOS Ventura 13.x på din Mac, findes der flere måder du kan gøre det på. Apple har endnu ikke udfaset styresystemet til download fra App Store, hvorfor det fortsat kan downloades derfra.

Men du kan også vælge at have selve installeren liggende på et eksternt medie, såsom et USB-stik, eller have en Mac som blev født omkring 2022 for at kunne hente Ventura via internet recovery funktionen.

Første udgivelsesdato: 24. oktober 2022 | macOS version: 13.xx

Lad os installere Ventura på din Mac

Har du ikke selv mod på at skulle downloade macOS Ventura fra App Store – så længe det kan lade sig gøre. Så hjælper vi dig gerne med en installation af en original og spam-fri macOS version på din MacBooks, iMacs eller Mac mini.

Vores erfaring siger os, at det for de fleste kan være forbundet med en del besvær at skulle installere en ældre version af macOS på sin Mac. Både fordi Apple har gjort det tæt på umuligt at downloade ældre styresystemer, men også fordi installationsprocessen tit fejler grundet en datokonflikt i mellem styresystemet og Apples aktiveringsserver.

Ventura MacOS til mac
macOS Ventura 13 USB Installer

Køb Ventura som USB-Installer og gør det selv

Har du mod på selv at installere Ventura på din MacBook, iMac eller Mac mini kræver det først og fremmest, at din Mac er kompatibel med denne version af macOS. Dette kan du finde ud af ved at klikke på linket herunder. Derefter skal du være velkommen til at bestille en køreklar USB-installer hos os.

Ved at bestille et USB-stik hos os, tilbyder vi nemlig uden yderligere omkostninger at installere en ren version af macOS på dette. USB-stikket kan købes på vores værksted i Herlev eller du kan få det sendt med posten. Kontakt os for bestilling.

Se om din Mac er kompatibel Kontakt os