Udskiftning af batteri i MacBook

Kan din MacBook ikke længere holde sig kørende uden konstant at sidde i opladeren eller holder den bare ikke strøm som den gjorde engang, så kunne din MacBook nok godt trænge til e udskiftning af sit batteri. Hos Macreparation.dk tilbyder vi netop udskiftning af batteri i MacBook Pro, MacBook Air og MacBook 12″ med en reparationstid på blot 1-2 hverdage.

Brug for nyt Batteri i din MacBook?

Når batteriet i din MacBook Pro, MacBook Air eller MacBook 12″ ikke længere er på toppen, vil du typisk opleve en eller flere af følgende fejl:

  • Batterilevetiden er væsentlig kortere end da computeren var ny.
  • Batteriet kan finde på at springe fra 60% til 10% uden videre.
  • Du kan ikke bruge din MacBook uden den er tilsluttet strøm konstant.
  • Batteritilstanden skriver: “Udskift snart”, “Udskift nu” eller “Batteri til service”.

Hvordan er din batteritilstand?

Udover hvad du selv oplever, kan din MacBook faktisk også selv fortælle dig om batteriet har det godt eller skidt. Dette kan du blandt andet tjekke ved at klikke på batteri-ikonet i øverste højre hjørne. Kommer den her med en af følgende fejlmeddelelser, kunne din MacBook godt trænge til et nyt batteri: ‘Udskift snart‘, ‘Udskift nu‘ eller ‘Batteri til service‘.

Vil du vide endnu mere om batteriets tilstand kan du også klikke på ‘’ i øverste venstre hjørne og herefter ‘Om denne Mac‘. I det nye vindue der popper op har du mulighed for at klikke på ‘Systemrapport‘ og derefter ‘Strøm‘ i menuen til venstre. Her kan du se hvor meget maksimal ladekapacitet batteriet har tilbage, hvor mange gange det har været opladt og tilstanden på batteriet.

Nyt macBook batteri i din MacBook

Skulle ovenstående have bekræftet dig i, at din MacBook nok trænger til en nyt batteri, kan du trygt overlade reparationen til os. Vi bruger naturligvis kun de originale batterier og klarer typisk opgaven på 1-2 hverdage.

Udskiftning af batteri i MacBook