Reparation af harddisk i MacBook

Starter din MacBook aldrig op, kører den ekstremt langsomt eller har du blot brug for mere plads, så kunne du meget vel kigge ind i en udskiftning eller reparation af harddisk i din MacBook. Uanset om det er det ene, det andet eller det tredje, kan du trygt overlade reparationen af din MacBook til os.

Sæt fuld fart på din MacBook

Er du også ved at blive sindssyg af at se denne badebold på din MacBook? Så kunne det godt tænkes, at din harddisk har nogle problemer, som umiddelbart kun kan løses med en reparation eller udskiftning af din harddisk.

Det er selvfølgelig klart, at fejlen oftes ses på de ældre MacBook Pro’ere, som stadig kører med de traditionelle mekaniske harddiske. Problemet med disse er, at de med tiden bliver slidt og til sidst går i stykker. I dette tilfælde vil det give super god mening med opgradering af af den gamle harddisk til en nyere og lynhurtig SSD. Den er ikke kun hurtigere, men også mere driftssikker.

MacBook går i stå under opstart

Kommer din MacBook aldrig videre end opstartsskærmen, bliver du mødt med af STOP-tegn eller viser skærmen blot en mappe med spørgsmålstegn, er dette oftest et tegn på at harddisken i din MacBook er stået af. Denne fejl ses især på de nyere MacBook Pro og MacBook Air-modeller, som er født med Apples egen SSD. I visse tilfælde kan dette løses med en reinstallation af MacOS, men kan også være et tegn på at din MacBook trænger til en udskiftning af sin harddisk.

Har du brug for mere plads på din MacBook?

Det behøver naturligvis ikke at være en fejl på din harddisk, som er skyld i at du ønsker denne udskiftet. Det kan også blot være et ønske om at få mere plads på din MacBook, som også kan løses med en udskiftning af din nuværende mekaniske harddisk eller SSD.

Om du oplever fejl på din harddisk, ønsker den opgraderet til en hurtigere udgave eller bare mere plads, kan vi typisk klare opgaven på 1-2 hverdage. Alle reparationer og opgraderinger er naturligvis udført med 2 års garanti.

Reparation af harddisk i MacBook Pro