Reparation af tastatur på MacBook

Oplever du at en eller flere taster ikke virker på din MacBook Pro eller MacBook Air, så kunne det meget vel tænkes at du står overfor en reparation af tastaturet. Oftest opstår problemerne med tastaturet efter mange måneder eller års slidtage, men ses også i forbindelse med væskeskader. Skal du have liv i tasterne igen, kan du trygt lade os udføre en reparation af tastatur på MacBook.

Reparation af tastatur på din macbook

Når tastaturet på din MacBook Pro eller MacBook Air er beskadiget, vil du typisk opleve det ved at en eller flere af disse fejl opstår:

  • Enkelte taster sidder fast eller virker ikke.
  • Enkelte taster skriver andet end knappen viser.
  • Alle taster på tastaturet virker ikke.
  • Alle taster skriver andre bogstaver end de burde.

Udskiftning af MacBook tastatur

At kunne skrive på sin MacBook er for de fleste en ret essentiel funktion – enten i forbindelse med sit arbejde eller studie. Af den grund er det også vigtigt, at man ikke skal undvære sin MacBook til reparation af tastatur længere tid end højst nødvendigt. Vi udskifter typisk et tastatur indenfor blot 1-2 hverdage og bruger naturligvis originale reservedele.

I de fleste tilfælde kan vi også gøre det billigere end Apple selv, da vi ikke er tvunget til at skulle skifte hele topcase, bestående af aluramme, trackpad, batteri og højtalere. Vi kan typisk nøjes med blot at skifte tastaturet, hvilket er markant billigere og løser stadig de problemer du måtte have med dit tastatur.

Der kan dog være tilfælde hvor det vil være klogest muligvis at skifte den komplette topcase inkl. tastatur. Eksempelvis ved væskeskader eller andre større skader.

Reparation af tastatur på MacBook