fbpx

Sælg din brugte iPhone nemt og hurtigt

Sælg nemt og hurtigt din brugte iPhone

Har du udskiftet din iPhone med en nyere model og skal du af med din gamle? Eller har du fortrudt købet af din nye iPhone? Så sælg nemt og hurtigt din iPhone til os.

Hos vores søstervirksomhed MiPhone.dk, kan du nemlig få op imod 7.000 kr. for din gamle iPhone, og betalingen sker med det samme.

Så meget kan du sælge din iPhone til

MiPhone har en helt simpel og overskuelig prisoversigt, hvor du nemt kan se hvad du kan få for din nye eller gamle iPhone. Du behøver ikke engang, at angive nogle oplysninger for at få et tilbud.

Ønsker du at acceptere tilbuddet, som står listet på hjemmesiden, har du to muligheder for at indlevere din enhed. Du kan enten vælge at oprette dit salg online og få tilsendt en pakkelabel, eller du kan aflevere din iPhone personligt på værkstedet i Herlev.

Vi du se hvor meget du kan sælge din brugte eller nye iPhone for? Blot klik på knappen herunder.

Få et tilbud på din iPhone

Slip for besværet med at sælge din iPhone privat

Du har sikkert prøvet at sætte noget til salg på enten DBA eller Facebook marketplace. Og det er ikke altid helt uden besvær. Oftest får man spørgsmål til sin vare i alle retninger.

“Hvornår er den købt?”, “Har du en kvittering?”, “Er prisen til forhandling?”, “Vil du bytte med noget af mit?”, “Hvad er din sidste pris?”… og vi kunne blive ved.

Dette slipper du for når du sælger din iPhone til MiPhone. Her er det helt klart skitseret hvad du kan få for din enhed, uanset om den er helt ny, har en smadret skærm eller måske slet ikke vil tænde.

Derudover tikker betalingen typisk ind på din konto dagen efter modtagelse af din enhed, medmindre du indleverer din iPhone direkte på værkstedet – så kommer betalingen til dig med det samme.

Skal du sælge din MacBook eller iMac?

Her hos Macreparation.dk tilbyder vi på samme måde, at du kan sælge din MacBook eller iMac. Processen er dog en lille smule anderledes, da vi har brug for lidt flere oplysninger på din Mac.

Vi har derfor lavet en formular, som ikke burde tage mere end 5 minutter at udfylde, hvorefter du inden for 24 timer vil modtage et helt uforpligtende tilbud på din MacBook eller iMac.