fbpx

Gendan slettede filer på din Mac

Gendan slettede filer fra papirkurven på din Mac

Er du kommet til at slette vigtige filer på din Mac, kan det både være frustrerende og irriterende. Heldigvis er der en måde at gendanne slettede filer på din Mac, selvom du har tømt papirkurven og tjekket diverse auto-gemte filer og mapper.

Et program vi selv bruger på vores værksted er et program som DiskDrill. Dette er en brugervenlig og effektiv løsning til at gendanne slettede filer på din Mac. Det er derfor ikke uden grund, at det er et populært program, der hver dag hjælper mange Mac-værksteder med at genskabe kunders slettede indhold.

Sådan kommer du i gang med at gendanne dine slettede filer

1) Download og installer DiskDrill på din Mac – start blot med den gratis version.

2) Når du har installeret DiskDrill, åbner du programmet.

3) Vælg herefter den harddisk, hvorfra du ønsker at gendanne slettede filer. I langt de fleste tilfælde vil denne være navngivet Macintosh HD.

Vælg den harddisk på din Mac du ønsker at gendanne slettede filer fra

4) Klik på “Search for lost data” for at starte scanningen af harddisken efter slettede filer.

5) Når scanningen er færdig, vil DiskDrill vise en liste over de filer, der kan gendannes kategoriseret efter filtype i kolonnen til venstre.

Vælg de filer som du ønsker at genskabe på din Mac

6. Vælg de filer, du ønsker at gendanne, og klik på “Recover“. DiskDrill vil gendanne dine filer til en placering, du selv vælger – det kunne være skrivebordet eller en anden mappe.

Så snart filerne er gendannet vil du kunne gå direkte til mappen med de genskabte filer ved at klikke på den blå knap “Show results in Finder“.

Se de gendannede filer på din Mac

Kan DiskDrill ikke finde de slettede filer du mangler på din Mac?

Det er vigtigt at sige, at jo længere tid der går efter en fil er blevet slettet, desto større er risikoen for, at filen er blevet overskrevet af nye data og dermed ikke længere kan gendannes. Derfor er det altid bedst at forsøge med gendannelse af slettede filer så hurtigt som muligt efter at de er blevet slettet.

Men en ting er dog helt sikkert, at hvis du har slettet filer på din Mac og ønsker at gendanne dem, er DiskDrill et nemt og effektivt valg. Programmet er ikke kun yderst brugervenligt sammenligt med andre datarecovery-programmer, men samtidig yderst professionelt.

Har du brug for hjælpe til at finde slettede filer på din MacBook, iMac eller Mac mini?

Har du ikke selv mod på at give dig i kast med at finde dine slettede filer frem på din Mac, skal du være mere end velkommen til at indlevere din MacBook, iMac eller Mac mini på vores værksted.

Vi befinder os på Skinderskovvej 10 i 2730 Herlev. Du skal også være velkommen til at kontakte os med din forespørgsel inden indlevering. Skriv til os på info@macreparation.dk, ring til os på 71 74 17 37 eller udfyld nedenstående formular.