fbpx

Hvor meget koster det at oplade min iPhone?

Hvad koster det at oplade min iPhone beregner

I en tid som denne hvor elprisen brager i vejret og udsigten til en nogenlunde normalisering er svær at få øje på, er der sikkert mange der har spurgt sig selv – “hvor meget koster det egentlig at oplade min iPhone?”.

Det samme gør sig i øvrigt gældende for mange andre eldrevne apparater i husstanden, såsom iPads, MacBooks, eller sågar elbilen i indkørslen. Vi kan dog ikke give svar på det hele, men vi har lavet en prisberegner, således du nemt kan beregne hvor meget det koster at oplade netop din iPhone.

Beregn hvor meget det koster at oplade din iPhone

I vores beregner herunder kan du vælge hvilken iPhone du har, hvilken oplader du bruger og hvor meget du betaler for din strøm. Er du i tvivl om hvordan vores beregner estimerer prisen på en opladning af din iPhone, så kan du læse mere under beregneren.

To kolonner
Vertikal
Horisontal
iPhone strømpris-beregner
Opsummering
Navn Total
"{{getWooProductName}}"er tilføjet din kurv
Have a promocode?
Promocode Hide Show

Derfor skal du vælge din iPhone model

Ikke alle iPhones har samme batteri, hvorfor prisen på en opladning varierer fra model til model. Eksempelvis har en iPhone 8 et batteri med en kapacitet på 1.821 mAh, mens en iPhone 14 Pro Max har en batterikapacitet på hele 4.323 mAh.

En større kapacitet giver naturligvis længere batterilevetid, men koster derfor også mere at tanke helt op. Netop derfor er det relevant for vores beregner at vide hvilken iPhone du har.

Vores prisberegner tager udgangspunkt i en fuld opladning af batteriet – altså fra 0 til 100%. Dog sker det nok oftest, at man oplader fra eksempelvis 20-40% til 100%. Men for at skabe en ensartet linje i vores beregner, har vi valgt at tage udgangspunt i en fuld optankning.

Du skal derfor se vores beregner som vejledende.

Hvilken oplader bruger du til din iPhone?

Alle de iPhones vi har listet i vores oversigt understøtter hurtig-opladning. Dette betyder, at du ved brug af en 20W-oplader skal bruge mindre tid på at oplade din iPhone end ved brug af den klassiske 5W-adapter. Dog er strømforbruget også en anelse højere, hvorfor prisen er det dyrere.

Apple 20W adapter

Apple 20W oplader

20 watt-adapteren oplader via USB-C til lightning, hvorfor den understøtter hurtigopladning af din iPhone. Denne medfølger ikke ved køb af en iPhone, men købes seperat. Dog medfølger USB-C kablet ved køb af en iPhone.

Apple 5W adapter

Apple 5W oplader

5 watt-adapteren er den helt klassiske oplader med almindelig USB-port. Denne medfulgte i tidernes morgen ved køb af en iPhone. I modsætning til opladeren på 20 watt går opladningen dog en anelse langsommere.

Trænger din iPhone til et nyt batteri?

Synes du at din iPhone skal oplades mere end du har været vant til? Så kunne noget måske tyde på, at dit batteri trænger til en udskiftning. Du kan altid følge med i tilstanden på dit batteri ved at følge nedenstånde guide.

  1. Åbn ‘Indstillinger‘ på din iPhone
  2. Rul ned til punktet ‘Batteri‘ og klik på dette
  3. Her finder du et punkt der hedder ‘Batteritilstand

Åbner du dette punkt, kommer du ind på en side som omhandler tilstanden på dit batteri. Her kan du eksempelvis se batteriets fulde kapacitet i procent. Om der er observeret uregelmæssigheder ved batteriet eller om det trænger til service.

Er du i tvivl om din iPhone trænger til nyt batteri, skal du altid være velkommen til at komme forbi os med din iPhone til et uforpligtende tjek. Viser det sig, at batteriet trænger til udskiftning, så kan vi også tilbyde dette.