fbpx

Kan i også lave en reparation af min iPhone skærm?

Reparation af iPhone skærm

Selvom navnet på vores lille nørdede forretning er Macreparation, så kan vi i den grad også være behjælpelige med en reparation af din iPhone skærm. Faktisk udfører vi hver dag adskillige reparationer af skærme på de forskellige iPhones.

Når det kommer til en reparation af din iPhone skærm, går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten. Vi har altid de originale skærme til iPhones på lager og sørger selvfølgelig for at samle din iPhone efter Apples specifikationer – med alle skruer, dæksler og nye pakninger.

Vores erfaring har nemlig vist os, at det nogle gange går lidt stærkt med reparationerne af iPhones ude i det danske land – desværre. Derfor ser vi tit, at der enten mangler skruer og dæksler, eller ikke er skiftet den tættende pakning mellem skærm og ramme. Denne er essentiel, idet den beskytter din iPhones komponenter mod skidt, snavs og fugt.

Kan i også udføre en billig reparation af skærmen på min iPhone?

Den originale skærm til din iPhone kommer naturligvis med en pris i den højere ende, hvilket i og for sig ikke er så underligt, når man ser på prisen på en iPhone. Dog forstår vi også godt, at en iPhone som er 4-5 år gammel, måske ikke er det værd i forbindelse med en skærm reparation.

Derfor tilbyder vi også til de fleste iPhones et billigere alternativ til et skærmskift. Dette er i form af en såkaldt Grade A+ skærm. Denne er hverken produceret af eller for Apple, men er fremstillet af en anden producent udelukkende til reparationsmarkedet.

En Grade A+ skærm har oftest et lidt mere blåligt udtryk i farverne, en svagere lysstyrke og en touch-følsomhed som er en smule mindre responsive. Prisen er derfor også billigere end hvis du vælger at gå med den originale skærm. Når dette så er sagt, så yder vi stadig 2 års garanti på denne type skærm.

Hvor lang tid tager en reparation af min iPhone skærm?

Vi ved om nogen hvor svært det kan være for unge som voksne, at skulle undvære sin iPhone i dagevis elller sågar timevis. Derfor udføres 9 ud af 10 skærm reparationer indenfor blot en time – du er endda velkommen til at nyde en kop kaffe i vores lounge mens du venter.

Har du andre skader på din iPhone, såsom dårligt batteri, smadret bagside eller en indgang i bunden, som ikke længere tager imod strøm, så klarer vi også den. Vi udfører stort set alle reparationer af både iPhones og iPads.

Har du spørgsmål til en reparation af din iPhone er du altid mere end velkommen til at kontakte os på 71 74 17 37 eller info@macreparation.dk. Du skal også være velkommen på vores værksted i Herlev – tidsbestilling er ikke nødvendig.

Priser på iPhone skærm reparation Find vej til os