fbpx

Reparation af enkelte taster på MacBook

Reparation af enkelte taster på MacBook

Oplever du ligesom mange andre, at en eller flere enkelte taster på din MacBook Pro eller MacBook Air ikke virker? Så er der faktisk hjælp at hente – uden det behøver at koste dig et nyt tastatur. Læs bare med her…

Kan man udskifte enkelte taster?

Ja, det kan man faktisk godt. Især MacBooks fra 2016 til 2019 med Apples butterfly tastatur har store problemer med, at en eller flere taster stopper med at tage imod input.

Dette kommer sig til udtryk ved, at den pågældende tast enten skal trykkes meget hårdt ned for at reagere, skriver bogstavet 2-3 gange efter hinanden, slet ikke registerer dit slag eller selvfølgelig er faldet helt af.

Her behøver man i de fleste tilfælde ikke at skulle udskifte hele tastaturet, men kan nøjes med at reparere de enkelte taster. Især hvis der er tale om en fejl hvor din tast ikke registrerer dit slag korrekt, kan vi oftest udskifte selve mekanismen under tasten.

Mangler din tast derimod, kan vi naturligvis montere en helt ny. Dette er dog betinget af, at ikke for meget af elektronikken under tasten har taget skade, efter at have være blottet.

Reparation af tastatur på MacBook

Skulle det vise sig ikke at være muligt at nøjes med en reparation af de enkelte taster på din MacBook, kan vi altid udskifte hele tastaturet. Dermed vil alle taster virker fuldstændig, som da du købte din MacBook.

Prisen på en udskiftning af komplet tastatur på en MacBook afhænger model og årgang. Du kan se den fulde prisoversigt for netop din MacBook, ved at klikke her.

Skal vi hjælpe dig med en reparation af enkelte taster på din MacBook?

Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på en reparation af enkelte taster på din MacBook – uanset model og årgang.

Udfyld blot formularen herunder med oplysningerne på din MacBook, samt hvilke taster du har problemer med. Så vender vi indenfor 24 timer retur med et tilbud på en reparation af netop din MacBook.