Reparation af Mac ved Amager

Bor du på Amager og trænger din Mac uheldigvis til en reparation, så frygt ej – hjælpen er nær. Vi har vores værksted i Herlev, ikke langt fra Amager, hvor vi hver dag udfører alverdens reparationer af MacBook, iMac, Mac mini, iPhone og iPad. Og med knap 10 års erfaring, tør vi godt kalde os selv for lidt af nogle nørder på området, men på den gode måde.

Skal vi også hjælpe dig med reparation af din Mac, skal du være velkommen til at tage turen fra Amager til Herlev. Hos os behøver du ikke at bestille tid, men kommer blot ind fra gaden. Har du spørgsmål, skal du også være velkommen til at kontakte os forinden.

Send os en mail Ring til os
Reparation af Mac ved Amager

Reparation og support af MacBook, iMac, iPhone & iPad

Vi tilbyder reparation og support af de fleste Apple-produkter. Vælg din model herunder for at læse mere.

MacBook Pro reparation
MacBook Reparation
iMac Reparation
iMac Reparation
iPhone reparation
iPhone Reparation
iPad reparation
iPad Reparation

Hos os er dit Apple-produkt i trygge hænder

Reparation af Mac ved Amager

En defekt Mac-computer er for os ikke et sjældent syn. Hver dag hjælper vi mange kunder med reparation af deres MacBook, iMac og Mac mini på vores værksted i Herlev, som ikke ligger langt fra Amager. For MacBooks viser de fleste skader sig i form af defekte skærme, tastaturer som ikke virker, væskeskader eller batterier som trænger til en udskiftning.

Når det kommer til iMac og Mac mini viser skaderne sig typisk som indefrakommende skader – altså skader som ikke er selvforskyldte grundet tab eller væske. Her er skaderne typisk opstået grundet ganske almindelige slidtage, kortslutninger og pludselige strømafbrydelser. Men dette er naturligvis heller ikke et problem for os. Vi har stor erfaring med udskiftning og reparation af strømforsyninger, harddiske, RAM eller bundkort.

Du kan derfor trygt tage turen fra Amager til Herlev for at få udført en reparation af din Mac, ligesom vi også har mange års erfaring med reparation af iPhone og iPad. Kort og godt tager vi os nærmest af alt med et æble på bagsiden.

Opgradering af Mac ved Amager

Selvom vores navn siger Mac reparation, kan vi meget mere end kun dette. Vi hjælper også kunder med at puste nyt liv i deres gamle såvel som nye Mac-computere. Dette kunne blandt andet være i form af opgradering fra en gammel traditionel mekanisk harddisk til en ny og lynhurtig flash-baseret SSD, opgradering af RAM eller udskiftning af bundkort med større processor eller kraftigere grafikkort.

Det kan være en dyr fornøjelse at købe en helt ny MacBook, iMac eller Mac mini, hvorfor der oftest kan være mange penge at spare ved at opgradere sin nye eller gamle Mac-computer. På den måde garantere vi dig, at du nok skal få glæden tilbage ved at arbejde på din dyrebare Mac!

Support af Mac ved Amager

Skulle du have brug for hjælp til din MacBook, iMac eller Mac mini, hjælper vi også gerne med dette. Vi tilbyder desværre ikke at komme hjem til dig på Amager og hjælpe dig, men du skal være velkommen til at komme forbi vores værksted i Herlev. Her løser vi alle problemstillinger, om du måtte have bøvl med opsætning af din Mail, installation af programmer, sikkerhedskopiering til skyen eller helt generelt opsætning af din Mac for den bedste brugeroplevelse.

Vores support har en fast lav timepris, hvor vi tager os god tid til at sætte dig ind i hvordan du bedst løser dine Mac-problemer, således du også fremadrettet er klædt på til at kunne håndtere lignende udfordringer. Vores support skal altså ikke kun være en god forretning for os, men også for dig.

Bliv klogere på din Mac på vores blog

Udskiftning af batteri i iPad – er det muligt?

Som vi kender det fra stort set alle Apples produkter, så sidder der også i... Læs mere

Læs mere
Undgå reparation af din MacBook på ferien

Det kan ske du står over for en reparation af din MacBook, iPhone eller iPad... Læs mere

Læs mere
Gendan slettede filer på din Mac

Er du kommet til at slette vigtige filer på din Mac, kan det både være... Læs mere

Læs mere
Find ud af hvad der fylder på din Mac

Er du i tvivl om hvad der fylder på din Mac og samtidig måske løbet... Læs mere

Læs mere