fbpx

Udskiftning af batteri i iPad – er det muligt?

Er det muligt at udskifte batteri i iPad?

Som vi kender det fra stort set alle Apples produkter, så sidder der også i en iPad et genopladeligt batteri. Et batteri der med tiden mister mere og mere af sin maksimale kapacitet – og til sidst så meget, at iPad’en ikke holder strøm i mere end en halv time.

Desværre kan en iPad ikke selv fortælle om hvordan batteriet har det, og om det trænger til service (udskiftning), som i en iPhone eller MacBook. Så hvordan er det lige med en udskiftning af batteriet i en iPad?

Kan man skifte batteri i en iPad?

I modsætning til iPhones og MacBooks, så udskifter Apple ikke selv batterier i iPads. Derimod tilbyder de en komplet ombytning af hele enheden, til en reduceret pris, såfremt batteriet er træt eller fejler.

Dette efterlader os i en situation, hvor det er tæt på umuligt at fremskaffe helt nye og friske originale batterier til iPads. I stedet kan vi vælge mellem kopi-batterier eller brugte original-batterier. Ingen af de to er for alvor pålidelige eller af en standard, som vi gerne vil levere.

Derfor tilbyder vi desværre ikke udskiftning af batteri i iPad

De tvivlsomme reservedele kombineret med risikoen for at beskadige skærmen under afmontering – både i første omgang, men også i tilfælde af en reklamation (som er overvejende sandsynlig) – er årsagen til at vi har valgt ikke at tilbyde denne reparation.

Om hvorvidt andre reparatører tilbyder denne reparation med stor eller lille succes, skal vi lade være usagt. Vi har blot den indstilling, at en reparation skal matche standarden fra Apple 100% og ikke forringe enhedens funktionalitet.

Kan vi ikke sikre dette, så vil vi hellere anbefale dig som kunde, at købe en ny iPad eller benytte dig af en af de autoriserede ombytning-services. Det lyder muligvis som et forretningsmæssigt selvmål, men vi tror på, at den ærlige tilgang giver os de mest tilfredse kunder.

Tjek dit batteriforbrug inden du dødsdømmer din iPad

Inden du kasserer din iPad med et defekt batteri, kan du med fordel tjekke den indbyggede batteri-oversigt. Gå til ‘indstillinger‘ og tryk derefter på ‘Batteri‘ i oversigten til venstre. Her kan du se hvad der har brugt de fleste ressourcer de seneste 24 timer og de seneste 10 dage.

Ligger der en app og tapper usandsynligt mange procent af dit daglige strømforbrug eller med høj baggrundsaktivitet, uden du mener du bruger eller har brug for app’en, kan du prøve at slette den pågældende app.

Vi ser i visse tilfælde, at der kan opstå softwarefejl i diverse apps, som dermed tapper din iPad for strøm helt unødvendigt. Så dette er helt klart værd at tjekke, inden du slår fast om batteriet i din iPad synger på sidste vers.

Søger du andre reparationer af dit Apple-produkt?

Selvom vi ikke tilbyder udskiftning af batteri i iPad, er der mange andre iPad-reparationer vi kan behjælpelige med. Klik på et af nedenstående links for at se hvilke reparationer vi kan tilbyde til netop din iPad, iPhone, MacBook eller iMac.

iPad iPhone MacBook iMac