fbpx

Hvordan ændre jeg standardprogram til fremvisning af PDF på min Mac?

Hvordan ændre jeg standardprogram for PDF på min Mac

Din Mac kommer som fra Apple med en standard Billedfremviser, som bruges til at åbne PDF-filer. Selvom Billedfremviser virker fint til at læse en PDF, mangler den rigtige PDF-redigeringsfunktioner.

Det er nemlig ikke muligt at ændre i tekst og billeder i en PDF-fil eller udfylde en formular i Billedfremviser-appen. Til dette har du brug for et mere avanceret PDF-program. Dette kunne eksempelvis være Adobe Acrobat Reader eller et andet program.

Når du har downloadet dette, vil du måske samtidig ændre standardprogrammet til fremvisning af PDF på din Mac, således du ikke manuelt skal vælge dette program hver gang en PDF skal åbnes.

Sådan vælger du standardprogram til fremvisning af PDF på din Mac

1. Først skal du finde en PDF-fil, som du ønsker at åbne.

2. Højreklik på denne PDF-fil og tryk på ‘Vis info

Vis info PDF Mac

3. Under fanen ‘Åbn i‘ vælger du den ønskede PDF-fremviser, som du ønsker at åbne din PDF-fil med.

4. For at gøre denne til standardprogram for fremvisning af PDF-filer fremover, skal du blot trykke på ‘Ret alle‘.

Standard fremviser PDF Mac

Flot! Du har nu ændret standardfremviser for PDF-filer på din Mac

Samme fremgangsmetode gør sig gældende for alle øvrige filformater, som du ønsker at ændre standardprogram for. Det kunne være billeder, tekstfiler, musik, osv.

Har du brug for support eller hjælp til andre problemer med din MacBook, iMac, Mac mini, iPhone eller iPad, skal du altid være velkommen til at kigge forbi vores værksted i Herlev. Kontakt os på 71 74 17 37 eller info@macreparation.dk.