fbpx

Min MacBook virker kun når oplader er tilsluttet?

Min MacBook virker kun med oplader tilsluttet

Er du også en af de MacBook-ejere, som oplever, at din MacBook kun virker når din oplader er tilsluttet? Så fortvivl ej. Problemet er måske mere udbredt end man skulle tro.

Derfor virker din MacBook kun med oplader tilsluttet

Den hyppigste grund til at din MacBook kun virker når opladeren er tilsluttet skal findes i batteriet, som højst sandsynligt har udtjent sin værnepligt.

Batteriet i en MacBook er nemlig en forbrugsvare, som med alle andre batterier. Dette betyder kort og godt, at levetiden forkortes for hver opladning der foretages og den generelle behandling af batteriet. Du kan læse mere om her, hvordan du vedligeholder dit batteri i din MacBook.

Typisk vil dit batteri efter 1.000 – 1.500 opladninger miste pusten, hvorfor din MacBook kun vil køre med opladeren tilsluttet konstant – altså kører den her ikke på batteriet, men strømkilden direkte. Derfor vil den også gå ud lige med det samme, hvis du frakobler strømmen.

Tjek om dit batteri trænger til udskiftning

Vil du være helt sikker på, at det er batteriet i din MacBook der trænger til udskiftning, så kan du faktisk ret nemt tjekke dette. Klik blot på batteri-symbolet i øverste højre hjørne.

I vinduet der åbner sig vil du blive præsenteret for nogle informationer, som eksempelvis strømkilden – altså om din MacBook i øjeblikket kører på batteriet eller på opladeren. I ovenstående tilfælde kører MacBook’en på det indbyggede batteri.

I tilfælde af at dit batteri ikke virker som det burde, kan du her blive præsenteret for en af følgende meddelelser: Udskift snart‘, ‘Udskift nu‘ eller ‘Batteri til service‘.

Ser du en af disse meddelelser, betyder det altså, at din MacBook trænger til udskiftning af sit batteri, hvilket vi gerne vil være behjælpelige med. Typisk kan vi skifte batteriet i din MacBook indenfor blot 24 timer.

Har du spørgsmål til priser eller reparationstid, skal du være velkommen til at ringe eller skrive til os på: 71 74 17 37 eller info@macreparation.dk.